Steun ons
Zewerkenvoorjou is een onafhankelijke website die is opgericht door een aantal vrijwilligers. Doel van de website is om een bijdrage te leveren aan een beter debat en een grotere transparantie, essentiële basisvoorwaarden voor het goed functioneren van onze democratie.

Het verbeteren en up-to-date houden van de informatie op onze website is een continue zorg. Donaties en giften zijn de enige inkomsten, die we hebben om dit mogelijk te maken. Je kan ons helpen door een donatie te doen. Alle beetjes helpen. Donaties zijn niet fiscaal aftrekbaar.

We aanvaarden donaties via Paypal:

Je kan ook overschrijven op volgende rekeningnummer:
BE81 9731 1320 7724
Zoek een Vlaams parlementslid:
Naam
Partij
Kieskring (Provincie)

Het concept ZE WERKEN VOOR JOU

Eén van de basisprincipes van onze democratie is transparantie.
Als kiezers hebben wij het recht te weten waar onze verkozenen mee bezig zijn.

Het opzet van deze site is iedereen de mogelijkheid te geven zelf te oordelen over het werk dat dagdagelijks door de Vlaamse parlementsleden wordt geleverd. Ze werken immers voor ons allemaal.

Steun: ZE WERKEN VOOR JOU

Info

Eén van de basisprincipes van onze democratie is transparantie. Als kiezers hebben wij het recht te weten waar onze verkozenen mee bezig zijn. Het opzet van deze site is iedereen de mogelijkheid te geven zelf te oordelen over het werk dat dagdagelijks door de Vlaamse parlementsleden wordt geleverd. Ze werken immers voor ons allemaal.