Wie zijn we?
Michiel Nuytemans, Mathijs Buts en Tim De Pauw.
De bedenkers van deze site. Drie prille dertigers die, naast een diploma politieke wetenschappen en een academisch verleden, een onwrikbaar geloof in de democratie delen. Om een bijdrage te leveren aan een goede werking van de democratie, hebben ze de afgelopen zes maanden gewerkt aan deze site om duidelijke en toegankelijke informatie te presenteren over het dagdagelijkse werk van de parlementsleden. Ze werken immers voor ons allemaal.

Tree Company.
Met een wild idee op de proppen komen kan iedereen, maar ervoor zorgen dat dit concreet wordt uitgewerkt, dat vereist vakwerk. Gelukkig konden we een beroep doen op de expertise van het jonge bedrijf Tree Company. Ze kwamen, zagen en overwonnen de enorme berg gegevens met het resultaat dat u verder op deze website kan raadplegen.

Pieter-Jan Vandeweerd (Vormkollektiev).
Een van onze uitgangspunten was dat de vorm van de website even belangrijk zou zijn als de inhoud. Dankzij een heldere vormgeving kan de bezoeker gemakkelijk door de website navigeren en de gewenste resultaten terugvinden. Hiervoor deden we beroep op Pieter-Jan Vandeweerd van het grafisch bureau Vormkollektiev.
Zoek een Vlaams parlementslid:
Naam
Partij
Kieskring (Provincie)

Het concept ZE WERKEN VOOR JOU

Eén van de basisprincipes van onze democratie is transparantie.
Als kiezers hebben wij het recht te weten waar onze verkozenen mee bezig zijn.

Het opzet van deze site is iedereen de mogelijkheid te geven zelf te oordelen over het werk dat dagdagelijks door de Vlaamse parlementsleden wordt geleverd. Ze werken immers voor ons allemaal.

Steun: ZE WERKEN VOOR JOU

Info

Eén van de basisprincipes van onze democratie is transparantie. Als kiezers hebben wij het recht te weten waar onze verkozenen mee bezig zijn. Het opzet van deze site is iedereen de mogelijkheid te geven zelf te oordelen over het werk dat dagdagelijks door de Vlaamse parlementsleden wordt geleverd. Ze werken immers voor ons allemaal.